Често задавани въпроси

Телеграма.бг предоставя услугата за изпращане на тайна бележка безплатно и без ограничения в броя изпращания.

Можеш да изпращаш всякаква текстова информация в HTML формат, стига тя да не е в нарушение на българското законодателство, добрият тон и общите ни условия.

Да, Телеграма.бг залага на изключително добра сигурност, за да защитим твоята бележка!

  1. Бележката се пази в криптирана форма, докато бъде изтрита.
  2. Линкът, който изпращаш на получателя е видим еднократно. Освен това, той е защите с криприран ключ, уникален само за твоята бележка!
  3. Връзката към Телеграма.бг от всяко едно устройство и мрежа е защитена посредством TSL сертификат.

В момента се издържаме единствено от предоставяне на рекламно пространство в мейлите за потвърждение. Те са много добра възможност за ефективна реклама за всеки рекламодател. Ако желаеш да рекламираш в Телеграма.бг, разгледай детайлите на този линк.

Тайната ти бележка се изтрива при първото й прочитане! Дори някой да копира линка за твоята бележка, след прочитането й веднъж, той не може да я прочете повторно.

Не, данните се пазят в криптиран вид и системата на Телеграма.бг няма достъп до тях.

Полето за допълнителна информация към тайната бележка е със стандартна защита. То също се предава по криптиран с TLS сертификат канал и се пази в защитена база данни, но не е 100% защитено. Допълнителната информация присъства в известяващия получателя e-mail, което я прави уязвимо при нерегламентиран достъп към мейла.